Boje u kuhinji

Kuhinja u kojoj se kuha, bilo da je velika ili mala, cesto moze izgledati razbacana, nepregledna, prenatrpana raznim kuhinjskim pomagalima, potrepstinama i nepotrepstinama. Da bismo izbjegli da nasa kuhinja izgleda prenatrpana i razbacana, mozemo se posluziti svijetlim bojama.

Svijetle boje zidova i kuhinjskih ormara, pa cak i podova, ali i vidljivi detalji u svijetlim bojama ucinice da prostor izgleda veci, a jednolicnost i hladnoca se moze izbjeci sa nekoliko detalja u pastelnim bojama. U kuhinjama u kojima preovladavaju bijele i svijetle boje cvijece ili zacinsko bilje ce isto tako razbiti monotoniju.

Njezna svijetlo zuta boja je takodje jedna od omiljenih boja u kuhinjama, a podsjeca na svjezinu limuna, dok potpuno bijela kuhinja moze biti previse hladna, a samo jedan plakat zivih boja moze promijeniti cijeli ugodjaj i dati kuhinji licni pecat.

Koje su boje vase kuhinje? U kojim bojama volite kuhinjske detalje?

Slika 1, 2, 3

15 odgovora na “Boje u kuhinji”

  1. Zamisli, moja zuta kuhinja je postala bela:) Zbog boje drvenarije vise se ne uklapa u enterijer smrc:(. Tako da sam morala da promenim. Al moracu da ubacim neki zuti detalj, obavezno:):):)
    Kuhinja sa prve fotke je bas po mom ukusu pa se nadam nekoj takvoj atmosferi.

  2. trenutno koristim kuhinju boje drva i pretežno cijela u nekim krem nijansama, iako moram priznati da takva farba uvijek izgleda čisto i ne vidi se baš svaka mrljica, u budućnosti ću nabaviti bijelu kuhinju, najljepša mi je, a naravno detalji će ovisiti vjerojatno o mojim trenutnim željama kad za to dođe vrijeme

  3. Meni su super ove kuhinje koje si nam predstavila. Ja inače volim čiste , bijele linije, ali kuhinja mi je potpuna suprotnost, crvena visokog sjaja :). Mala je i odlično se uklopila u ostatak stana, mene svakodnevno razveseli sam pogled na nju , ali me ne razveseli što mi nikako ne stane u nju sve što želim pa koliko god ja to slažem i preslagujem uvijek imam neki višak stvari. Nadam se da ću jednom imati veliku kuhinju sa radnim stolom koja će onda sigurno biti i u nekoj bijeloj ili svijetloj boji.

  4. Moja kuhinja je u prirodnoj boji javora, veoma zahvalna boja za uskladjivanje ostalih boja u kuhinji…. Iako je dosta velika u poredjenju sa nasim klasicnim malim, zatvorenim kuhinjama, mjesta za sve stvari nikad dosta….Omiljeni detalj u kuhinji? Volim kad imam vaznu sa svjezim cvijecem u mojoj kuhinji!

Komentari su onemogućeni.