Jesen je na pragu, dani su vjetroviti, kraci i hladniji, pocele su i prve sitne jesenje kise, a s tim se sva desavanja sele u zatvoreno. Danci su poznati po osjecaju za lijepo i sa jedinstvenim stilom opremaju svoj zivotni prostor, a taj stil je internacionalno poznat i popularan kao trend. Vole i osvjezavati svoje prostore takozvanim malim stvarima i u tome su nenadmasni. Treba samo vidjeti njihove bez zavjesa i sa sa stilom ukrasene prozore na kucama i stanovima.

Tesko je mijenjati namjestaj i krupnije stvari, ali nove navlake na jastucicima u dnevnoj sobi, novo sobno cvijece, novi svijecnjaci ili vaznice se mogu lakse priustiti, a s tim i nas zivotni prostor bude sasvim drugaciji.

Jesenji ugodjaj se s prvim hladnim danima seli i u nase dnevne sobe koje mozemo ukrasiti toplim bojama i materijalima, mekanim toplim dekama, lampama i svijecama kao i sobnim biljkama i cvijecem.

Nova sezona i novi trendovi se i ove godine uocavaju na svakom koraku, pa je tako i Ikea spremna za jesen sa svojim zlatnim tonovima i novim sitnicama.