Instagram-husband

Ovih dana se na internetu pojavio simpaticni saljivi video koji prica o muskarcima cije ljepse polovine imaju veoma aktivne Instagram profile, a oni im pomazu oko stvaranja fotografija. U ovom videu ce se sigurno mnogi prepoznati, jer kako se kaze u videu “iza svake slatke djevojke na Instagramu stoji jedan muskarac i jedan zid”.

O Instagramu se inace mnogo govori kao o mjestu na internetu prepunom fotografija perfektnog zivota, a zabiljezeni su i slucajevi prikazivanja sasvim laznih zivota, pa cak i javnih priznanja kako zapravo nastaju pojedine fotografije. Sociolozi smatraju da ovi fenomeni imaju cesto negativan uticaj na mlade, koje cesto cine nesretnim, ali i stvaraju pogresnu sliku uspjeha, jer zivimo u vremenu kada se moze postati poznat, bez nekih posebnih sposobnosti, a istrazivaci buducnosti smatraju da svi slicni fenomeni imaju ipak rok trajanja.

Nedavno je u Danskoj izradjen jedan obrazovni program za djecu i mlade koji ce im pomoci da mogu uociti skrivene reklame na Instagramu, da uce biti kriticni prema drugima koje srecu po blogovima i Instagram profilima ciji zivot se daleko razlikuje od njihovog i shvate da je zapravo taj zivot cesto kreiran od strane raznih firmi i proizvodjaca.

 Photo kredit 1

4 odgovora na “Instagram muzevi”

  1. Moj instagram je uglavnom za slike iz moje baste, sa planinarenja, setnji, ponkad nekog zanimljivog detalja….. uglavnom takve instagram profile I volim da pratim…

Komentari su onemogućeni.