Kako sakriti mokre spuzve za sudje

Je li vam poznata slika mokrih spuzvi i krpa za sudje oko sudopera? Ili objesene preko slavine? Prije nekog vremena citala sam o dvije danske zene, zapravo majka i kcerka, koje su umorne od tih mokrih krpa dosle na ideju da naprave nesto cime ce sakriti krpe, a sto ce biti i funkcionalno.

Tako su u svojoj maloj firmi proizvele magnetsku stangu, elegantnog, prepoznatljivog danskog dizajna, koja je ubrzo bila primjecena i predstavljana na raznim sajmovima o domacinstvima i zivotnom stilu.

Danas, nakon pet godina njihova magnetska stanga je obisla mnoge zemlje u svijetu, na sta su jako ponosne, a pocele su dizajnirati i razlicite sitne predmete za kuhinju sa magnetima.

Kako vam se cini ova ideja?

 Slika 1, 2

17 odgovora na “Kako sakriti mokre spuzve za sudje”

  1. Ideja je odlična, a sviđa mi se što su u toj svojoj zamisli otišle dalje. Uvek sam volela jednostavne a funkcionalne ili efektne stvari, o čemu god da se radi. Ovaj proizvod i njihov uspeh je dokaz da su ideje svuda oko nas i da život čine male stvari.

    A znaš šta mi se još sviđa? Sviđa mi se tvoj post koji je ovog puta drugačiji, a i dalje je u oviru priča iz kuhinje. Moj predlog je da, ako je moguće, pišeš malo više o ovakvim stvarima, da slikaš nečije kuhinje, posuđe, renoviranje kuhinje, detalje, sve ono što se kod nas ne viđa tako često, a moram priznati da ima dosta funkcionalnih rešenja. To je samo ideja, sugestija, ne mislim ništa loše. Bar ja bih volela da čitam o tome na tvoj način.

  2. Bolje nego eksponirane ! Meni licno sudopere ne smetaju (pogotovu ako su ovako lijepe kao na tvojim slikama), ali ih ipak drzim ‘zakamuflirane’ (u SS kutiji sa rupicama)

Komentari su onemogućeni.