Kupi blog na poklon

Svima nam je poznato da nije uvijek lako izabrati poklon i da cesto strahujemo da li ce se poklon svidjeti onima kojima poklanjamo. Posljednjih godina mnogo je tzv. dozivljaj-poklona, pa se tako moze kupiti bioskopska ulaznica, masaza, putovanje, ali da li ste nekad kupili na poklon blog? Ili dobili?

Takav jedan poklon je upravo ovaj moj blog i sigurno je jedan od najboljih poklona, koje sam do sada dobila. Oduvijek sam voljela pisati, ali na neki drugi nacin i mastala kako bi bilo lijepo nekad pisati knjigu. O blogovanju sam citala i pratila cesto mnoge blogove, ali je sam dozivljaj pisanja bloga nesto sto se treba dozivjeti. Zato je ovaj poklon dragocjen za mene.

Pisuci ovaj blog stekla sam mnoga nova iskustva i mnogo blog-prijatelja i inspirisala se njihovim sjajnim idejama i kreativnoscu i radujem se svakoj buducoj saradnji sa mojim novim kolegama. Svakog dana me obraduju novi komentari i sugestije onih koji prate blog, razveseli me slika isprobanog recepta ili nove ideje, koje mi posalju citaoci. Moje slobodno vrijeme je sada ispunjeno na jedan sasvim novi i drugaciji nacin.

Zato prilikom naredne kupovine poklona, razmislite da li je osoba kojoj kupujete mozda buduci bloger.

Svidja li vam se ideja kupovine bloga na poklon?

23 odgovora na “Kupi blog na poklon”

  1. Super! Bas mi je bilo drago vidjeti Marka! :))) Naravno da je to bio pravi poklon za tebe. Mene bi to samo opteretilo i stresalo, haha… Samo ti nama pisi, a mi cemo i dalje isprobavati tvoje recepte, pozz!

  2. Dok mi kompjuter nije radio, svašta sam propustila. Poklon je zaista originalan, kao i ideja. Ono što ja volim da poklanjam, to je KUTIJA MISLI. Običnu kutiju, od bilo kog materijala, doteram, sredim, a unutra ubacim 30, ili recimo 7, raznobojnih papira, na kojima svojeručno ispišem pozitivne i lepe misli. Sve to lepo zapakujem, predam osobi, i kažem da svaki dan izvuče po jedan papir, i ta misao da joj bude vodilja za taj dan. Isto se može ubaciti i u teglu, neobičnog oblika, pa ko nije vešt sa crtanjem, teglu ukrasi trakama, mašnama i eto lepog i originalnog poklona. Istina, ovo sa blogom je originalnije.

  3. <3 ! Milana, ne znam ko je inicijator ove ideje, ti ili Marko…u svakom slucaju veliko BRAVO za oboje…bolji poklon nasoj Goci niste mogli izabrati. Sjecam se kao da je juce bilo kad smo sa uzivanjem slusali dok nam je Goca citala svoje pismene radove, ne smao da ih je znala lijepo napisati , nego isto tako i procitati…vjerujem da vec sada ima veliki broj citalaca ovog bloga koji se zajedno sa mnom sjecaju tih lijepih dana ( koji su….. prohujali sa vihorom).
    Goco, lijepo nas obradujes svaki dan sa nekim lijepim, neobicnim postom, prekrasnim slikama…i naravno, zahvaljujuci tebi stekli smo i mi neke nove virtualne poznanike, veoma cesto svratim i prelistam sta ima novo kod Nelly, Iskrice….i ostalih tvojih vjernih prijatelja blogera…
    Samo tako nastavi…. 🙂
    Pozdrav iz suncanog Calgary-ja

Komentari su onemogućeni.