jolie_849416y

Novi film Angeline Jolie Maleficent prica nam iznova bajku Trnoruzica u kojoj je ovoga puta u fokusu zla vila i otkriva neke nove detalje upravo o zloj vili, njenom djetinjstvu, prvoj ljubavi iz djetinjstva, izdaji, razocarenju i osveti. Film nam otkriva zasto je zla vila Maleficent zacarala princezu na duboki san i donosi iako uobicajeni sretan ipak malo drugaciji kraj cuvene bajke. Iako ce na prvi pogled neko pomisliti da je film mracna i strasna verzija Trnoruzice, nakon prvih kadrova uvjerice sve da je nesto sasvim drugo. Sjajna Angelina, boje, zvukovi i efekti, film koji ce vas na momente nasmijati, ali i rastuziti.

Da li ste vec gledali Maleficent?

Zelim vam ugodan i lijep vikend!

6 odgovora na “Maleficent”

  1. Izgleda zanimljivo, film jos nije stigao kod nas ali svakako cu potraziti, hvala na dobroj filmskoj preporuci.:) Prijatan vikend i puno pozdrava sa toplog juga!:)

  2. Pozdrav Goco, dugo me nije bilo, ali sam gledala, istina, površno, ono što si pisala, ali evo me sad. Tu sam!

    Nisam gledala ovaj film a verujem u tvoj ukus. Kad su maskenbali, ja sam veštica i uvek kažem da sam ja ona bez koje priča ne bi ni postojala, da zahvaljujući meni, princeza uvek nađe svog princa i ljubav dođe do izražaja, tako da, nisu veštice tako loše.

    Ima jedan lep crtani film “Kiriku protiv veštice” gde se veštica Karaba trudi da uništi sve oko sebe, ali to je zato što su joj ljudi zaboli trn u leđa, a kad joj Kiriku izvadi taj trn, strašno je zaboli, ali, na kraju, ona sama kaže: “Hvala Bogu, više me ne boli” i u njenoj okolini sve procveta.

Komentari su onemogućeni.