Sta obuci za novogodisnje vece

PicMonkey Collage

Blizi se novogodisnje vece, a bez pitanja sta obuci cesto ne moze proci ni ovo posljednje vece u godini i bez obzira da li se provodi kod kuce ili vani mnogi se odlucuju za svecaniju garderobu. Kupovina novih stvari nije uvijek neophodna, jer se zavirivsi u ormare uvijek moze pronaci nesto sto se moze uz malo dodataka odjenuti za novogodisnju vece. Bilo gdje da slavimo vazno je da i odjeca osim sto je svecana bude i nesto u cemu cemo se osjecati ugodno.

Dva prijedloga za novogodisnji izgled stigla su nam sa Fashion Style Advice.

Jednostavno i elegantno

Screen Shot 2012-12-22 at 7.58.20 PMVecina nas u garderobi ima nekoliko crnih stvari koje se lako mogu osvjeziti u svecaniju verziju sa par sjajnih detalja kao torbica, lak za nokte ili cipele sa zlatnim detaljem. Novogodisnja haljina moze biti sasvim klasicna crna haljina, koja se na isti nacin moze uciniti svecanijom.

Svecana kombinacija

Ako ste vec ranije investirali u svecanu haljinu mozete je kombinovati sa neutralnim cipelama i torbicom, a svemu dodati crveni ruz. Odlicna ideja je i zaviriti u vintage butike gdje se mogu naci stvari koje se mogu i preurediti prema vlastitoj zelji i tako dobiti unikatna haljina.

Screen Shot 2012-12-22 at 8.10.12 PM

Koja od ova dva prijedloga ste vi?

9 odgovora na “Sta obuci za novogodisnje vece”

  1. Ja sam definitivno za prvi prijedlog! Obožavam crne kombincije i jako volim spoj hlača i štikli. Sve mi se sviđa na toj slici, baš pravi omjer svečanog i ležernog 🙂

  2. Ja sam za drugu kombinaciju, jer mi haljine uvek deluju ženstvenije u odnosu na bilo šta drugo.

    Crno jeste lepo i varijanta kojoj većina pribegava, ali kad su u pitanju novogodišnje haljine, moj favorit je teget boja ili smaragdno zelena. Ne znam zašto, ali tako je. Valjda je crno uobičajeno, a ovo dođe malo drugačije.

    Volim detalje, pa je nakit obavezan. Obično ogrlica bude, onako, dominantna u odnosu na ostale komade.

    Uostalom, svako treba da obuče ono u čemu se lepo oseća ali da to ipak bude u skladu sa mestom i prilikom.

  3. Za neke prigode tijekom godine mislim da bih odmah odabrala prvu varijantu, ali za novogodišnje večer rado se malo odmaknem od uobičajenog prvog izbora tako da bi se sigurno odlučila za varijandtu broj dva. A jako lijepe su mi obje kombinacije.

  4. Ja ove godine ne kupujem ništa za doček jer slavimo kući sa društvancetom pa ću neku ležero varijantu:) Super su Milanini predlozi:) Jako mi je slatka haljinica. Kad bih kupovala nešto, mislim da bi neko haljinče bio moj izbor.

Komentari su onemogućeni.