Stalak sa vocem za zlatnu medalju

Koliko se Olimpijada gleda kod vas? Ima li nesto sto posebno pratite? Da li su oni za koje navijate osvojili neku medalju? Ili ste vec umorni od sporta?

Ono za sta bih ja dala zlatnu medalju je ovaj prekrasan stalak sa vocem, posluzen nakon jedne vecere u Danskoj. Toliko je bio lijep da se morao zabiljeziti. Ananas, papaya, kiwi, dinja, tresnje, jagode…

U danskoj se cesto voce sluzi kao desert nakon vecere, obicno sa malo sladoleda. Ovoga puta uz ovo divno voce posluzena je pohovana banana sa sorbetom od jagoda.

 

Kojem bi omiljenom desertu vi dali zlatnu medalju?

 

5 odgovora na “Stalak sa vocem za zlatnu medalju”

  1. Kod mene bi sigurno bio neki čokoladni desert za zlatnu medalju,mada nemam ništa protiv i ovoj voćnoj divoti udijeliti jednu..prekrasno Goco!

  2. Olimpijadu gledam povremeno, a ovdje kod mene zbog vremenske razlike uglavnom je sve sa zakasnjenjem…
    Ovo prekrasno voce bih dodijelila, naravno Bati i njegovom timu, iako nisu osvojili medalju, ali za sav njihov trud do sada i naravno za dosadasnje uspijehe.!
    I kod mene se veoma cesto, posebno u ljetne dane, za dessert, nadje voce i sladoled. Kad imam malo vise vremena onda se pozabavim kreiranjem vocne posude od same lubenice ….i uglavnom maline i crne ribizle budu iz moje baste! 🙂

Komentari su onemogućeni.