Zdrava hrana u srcu Banja Luke

DSC_2502

Zdrava hrana je sve vise u fokusu i sve veci broj ljudi svakodnevno spoznaje vaznost zdrave ishrane i upotrebe prirodnih produkata bez stetnih primjesa, boja i aroma, a ne samo onda kada se nazalost pojave zdravstveni problemi. O zdravoj hrani se govori sve vise u medijima, prodaja zdrave i ekoloske hrane je u porastu, a cesto kada cujemo pojam zdrava hrana, cujemo i ono poznato da je zdrava hrana skupa, sto jeste djelimicno tacno, ako se radi o jako specijalnim namirnicama koje rastu u najudaljenijim krajevima i kojih ima u manjih kolicinama, ali je u cijeloj prici najvaznije sta sam covjek prioritira u svom zivotu i sta je ono na sto polaze vise, a na sta manje.

Ovoga ljeta posjetila sam jednu radnju zdrave hrane koja vec dugi niz godina postoji na banjaluckoj trznici koju posjetim svakog ljeta i u kojoj je i jedna od mojih omiljenih trgovina o kojoj je ranije bilo rijeci ovdje. U ovoj radnji srela sam simpaticnu i susretljivu gospodju Vidu koja me je zadivila ljubaznoscu i zarom kojim nam je pokazivala i objasnjavala svoje proizvode, a sama radnjica me je osvojila sirokim izborom zdravih i prirodnih proizvoda koji je zaista na visokom nivou, od cajeva, ulja, zitarica, sjemenki i svega ostalog, te je ujedno moja topla preporuka za sve sa ovih podrucja koji su u potrazi za ovakvom vrstom produkata, iako znam da kupci ovih proizvoda nalaze put do gospodje Vide i njene zdrave hrane. Tako je u zadnji cas nastala i ideja da cari ove radnje podijelim s vama.

DSC_0004

DSC_2514

DSC_2512

DSC_0007

DSC_0003

DSC_2516

DSC_0001

DSC_2509

DSC_0008

DSC_2505

DSC_0005

2 odgovora na “Zdrava hrana u srcu Banja Luke”

  1. Bas lepa radnja! Ponekad odem do Banja Luke, ali nikad nisam obisla trznicu. Sad znam sta cu sledeci put. U Beogradu se nakupilo dosta radnji sa prefiksom “zdravo”, mada mnoge od njih drze razne slatkise, keksice i slane grickalice koje nikakve veze nemaju sa zdravim nacinom ishrane. Ipak ima nekoliko koje su pravi primer.

Komentari su onemogućeni.