Krajem sedmice

DSCN7152

Na kraju smo jos jedne sedmice u kojoj smo se jos jednom divno druzili na blogu, ali i na Facebook stranici bloga koja je juce zaokruzila 4000 “lajkova”. Ovim putem se jos jednom zahvaljujem svima i zaista je predivan dozivljaj druziti se sa svima vama, citati komentare, poruke, sugestije i zapazanja.

IMG_0069

Za kraj ove sedmice evo nekoliko detalja iz danskih trgovina na koje sam naisla ovih dana. Inace, danske trgovine se lagano pripremaju za zimske praznike, a one prehrambene pune bozicnim slatkisima, datulama i suvim marelicama.

photo 3-5

photo 4-2

photo 2

photo 3-2

Zelim vam ugodan i lijep vikend!

6 odgovora na “Krajem sedmice”

  1. Fine slike a s obzirom na to da praznici tek dolaze mozemo se nadati da ce ovakvih slika na tvom blogu biti jos vise a ja uvijek uzivam u takvim postovima i unaprijed im se radujem. Jeste da kad vidim ovu policu sa zacinima muka me uhvati jer je kod nas umjetnost naci bilo kakav egzoticniji zacin mada polako se stvari mijenjaju na bolje sto se toga tice pa se nadam da cu jednog dana postavljati ovakve slike

  2. Ovo vreme je lepo, a pripreme za praznike počinju ovih godina mnogo ranije nego inače. Možda ne treba tako, ali ja volim praznike i sve u vezi sa njima i ne smeta mi i kad usred leta vidim zaostale novogodišnje ukrase na policama i korpama sa sniženom robom.

Komentari su onemogućeni.