Slatki zalogajcici

PicMonkey-Collage14

Na Facebook stranici bloga facebook.com/kuhinjskeprice se iz dana u dan tako lijepo druzimo sto me jako veseli. S vremena na vrijeme priredi se i mali Online Party na koji se rado odazovu moje kolegice i kolege sa drugih blogova i posalju mnogo inspiracije, predivne fotografije i recepte za prelijepe kolace i torte.

Na Facebook stranici se cesto nadju slicice kolacica iz raznih danskih poslasticarnica ili pekara. Ranije sam pisala o mojoj favorit poslasticarnici La Glace i njenim mastovitim izlozima, a danas vam donosim slike iz danske pekare i poslasticarnice Lagkagehuset.

Malo, ali dobro reklo bi se za ove kolacice. Kolaci i torte od dobrih i kvalitetnih sastojaka, cesto sa svjezim vocem, osvajaju mnoge, jer su pored toga sto su jako ukusni i posebno mastovito ukraseni.

photo

photo

photo

photo

photo

photo

384055_346085668814196_1198837399_nSa ovim kolacicima zelim vam lijep i ugodan vikend i hvala za druzenje i na Facebook stranici.

7 odgovora na “Slatki zalogajcici”

  1. E, nećeš me prevariti više! Prvo dobro jedem pa sednem da poGledam tvoj blog. Mada, koliko od dobro jela, uvek ima mesta za poneki kolačić, naročito ovaj čokoladni i ovaj sa jagodama, kao i za ovaj sa borovnicama i malinom.

Komentari su onemogućeni.