Sticks'N'Sushi

Sushi je jedna od onih stvari koju ili volite ili ne volite, naziv je dobio po rizi, a ne po ribi, kako se cesto misli. Sushi restorani su postali jako popularni u cijelom svijetu, pogotovo oni  sa sada sa kombinovanim jelovnicima, gdje se nadje ponesto i za one koji ne vole sushi.

U posljednje vrijeme pored sushi u Kopenhagenu se moze probati i onigiri, koji je iz iste porodice, samo stariji, a sa sobom su ga nosili u rat samuraji.

Evo male setnjice kroz jelovnik restorana Sticks'N’ Sushi, koji osim sto na jelovniku ima sushi, nudi i jela na raznjicima.

Zelim vam ugodan i suncan vikend.

 

7 odgovora na “Sticks'N'Sushi”

  1. Na takvo mjesto bi ja trebala otić da probam svoj prvi sushi. Da, jos nisam probala, sad vec polako imam i gdje u zagrebu, al jos nemam povjerenja prema takvim restoranima ovdje 😀
    Zasad mi odgovaraju i ovakve lijepe slike 🙂

  2. E ja cu tebi odmah prepustit susi a ovo ostalo je za mene:-). Ma ko ce jesti zivu ribu pored ovih fino pecenih raznjica. Salu na stranu susi nisam nikad probala. Otvorio se kod nas skoro neki susi bar ali kako mi slabo gdje idemo uvece sem na ulicu da strazarimo Lanu dok se igra nemam bas prilike da ga probam

  3. Pozvala me peijateljica na suchi, ja se neckala, ona uporna i skrasismo se u suchi restoranu. Naruci ona za obje jer ja pojma nemam ni sta bih ni kako bih, posebno kako cu se sluziti stapicima. Elem, da ne duzim, ljubazna konobarica mi ponudi “normalan pribor za jelo” narucismo neko original tamno pivo, dodjose razne zdjelice sa sosovima i ostale djakonije i pogled moje prijateljice upucen meni s pitanjem “jel ti se svidja” ? Da ne duzim, suchi je bio divan, zapravo pun pgodak, tamno pivo super i moj skepticizam je nestao, zato probajte suchi.

Komentari su onemogućeni.