Mali kuhinjski detalji – kuhinjske krpe

bn-print-teatowels-p

Kuhinja je srediste svakog doma i u kuhinji smo cesto veliki dio vremena, a kako je cesto ne mozemo niti napraviti vecom, niti mijenjati uvijek kad pozelimo, mozemo je uljepsati i osvjeziti kojim detaljcicem. Da li je to saksija sa nekim vijesnikom proljeca na prozoru, nova zdjela za voce ili nesto sto smo sami napravili nije ni vazno, vazno je da unesemo malo promjene, posebno u ovim zimskim mjesecima.

Marimekko131Sisustus_0487_37124

Nove kuhinjske krpe isto tako mogu osvjeziti kuhinju, slozene na otvorenoj polici ili objesene na zidu. Ovih dana u danskim prodavnica pojavile su se kuhinjske krpe sa ostampanim motivima zivotinja i pravo su osvjezenje, a pored na krpama slicni motivi su i na grijacima za cajnike, posteljini, ukrasnim jastucicima za dnevne sobe, paravanima za kupatila i slicnim kucanskim stvarima.

063411_960_41315

 

5704723550204

Marimekko131Sisustus_0491_37125

062374_197_41240

Volim lijepe kuhinjske krpe. A vi?

11 odgovora na “Mali kuhinjski detalji – kuhinjske krpe”

 1. volim i ja ali, ovdje gdje ja živim teško je naći ovako zanimljive…
  moram priznati: volim i tvoj blog…uvijek imaš neku svježu, jednostavnu, svakodnevnu priču…

 2. Ja ne znam koja je od koje lepša!!! Ova sa brezom mi je, onako, zapala za oko, na prvo gledanje, a ova na kojoj piše Kopenhagen, mi je mnogo dobra kao suvenir i za poklon.

  Dopada mi se ovo doba marketinga. Na neki način mi se dopada, jer se na tržištu mogu naći mnoge stvari koje će ulepšati naš prostor, osvežiti ga, uneti promene.

  Ja sam, kad je moja ćerka bila mala, pravila nadstoljnjake ili neke, hajde da kažem, ukrasne krpe, tako što sam našivala detalje na njih u skladu sa danom, praznikom… Nije tad bio toliki izbor kod nas ni hobi materijala ni takvih sitnica. Sada već ima. Nije jeftino, ali se, opet, za male pare, mogu dodati neki lepi detalji bilo gde u kući.

 3. Pošteno priznajem da bi mi bile fantastičan dekorativni detalj jer su mnogo lepe.
  Žalim što nigde nema da se kupe lanene krpe a nekad si mogao da kupiš i na metar platno pa da sam sašiješ.

Komentari su onemogućeni.