Osmomartovski pozdrav

DSC_0141

Otome kako se u Danskoj slavi ili tacnije ne slavi 8. Mart bilo je govora ranije o cemu mozete procitati ovdje, a danas zelim samo da svim dragim citateljkama Kuhinjskih Prica cestitam praznik. Voljela bih kada bi i ovaj kamioncic sa cvijecem mogao stici do svih vas vijernih citateljki i dragih kolegica sa sjajnih blogova. Sretan 8. Mart!

150138_271765879579509_1229943213_n

Kako provodite danasnji dan? Kako inace obiljezavate 8. Mart?

Zelim vam ugodan i lijep vikend.

21 odgovor na “Osmomartovski pozdrav”

 1. Hvala ti Goco ,također sretan 8.mart,ovaj dan ipak malo obilježimo simbolično nekim kolačićem i uglavnom nekim cvjetkom poklonjenim mami:)

 2. Danas je u Zagrebu lijep, sunčan dan kojeg malo kvari hladnjikav povjetarac, ali je ipak lijepo za prošetati. Moja kćerka i ja smo se iz šetnje vratile svaka sa po jednim crvenim karanfilom kojeg na kvartovskom trgu dijele aktivisti jedne stranke.
  Kćerka se svom karanfilu posebno razveselila, jer ga je sad dobila prvi puta. Rekli su joj da je i ona žena, samo zasad još jako, jako mala ženica i da je isto zaslužila karanfil. Sad sva cvate od veselja i jedva čeka da se pohvali tati kad se vrati kući.

  Sretan Dan žena tebi Gordana i svim tvojim čitateljicama!

 3. I ovdje kod mene se 8 mart ne slavi, neki cak nikad nisu ni culki za taj praznik,

  Ja sam maloprije dobila ovu cestitku, bas je lijepo, kratko napisano cestitka pa da podijelim sa tobom i tvojim citateljkama.
  🙂 🙂

  Ne postoji zena samo da se zove tako
  Ne postoji zena da se zaboravi lako
  u zivotu postoje samo zene prave
  a takve kao ti danas svoj dan slave
  Sretan ti 8-i Mart

 4. Ovaj kamiončić bi me sigurno razveselio kada bih ga vidjela pred vratima, a u svakom slučaju veseli me i 8.Mart iako ga posebno ne obilježavamo. Tebi i svim dragim ženama želim Sretan Dan Žena !

Komentari su onemogućeni.