photo_2016-03-17_16-26-28

Za kraj ove sedmice evo i uobicajenih pet detalja, a prvi od njih je ova izazovna poslastica iz jednog londonskog izloga. Drugi detalj je fotografija iz grada u kojem zivim koji je proglasen gradom biciklista i u kojem se svakog jutra rijeka biciklista slijeva prema skolama i radnim mjestima. Svake godine se s pocetka proljeca pokrecu razlicite kampanje za podsticanje sve veceg broja ljudi na voznju biciklom i koristenje bicikla kao svakodnevnog prevoznog sredstva. Ovogodisnji mali detalji su i ove naljepnice po semaforima za bicikla sa simpaticnim natpisom “hvala sto vozis biciklo”.

Procitaj takodje Kroz grad + video

unnamed

3. Chinatown, London

Procitaj takodje Velika Kina i Mala Italija, New York

photo_2016-03-17_07-46-17

4. Fotografija koju mi je poslao moj brat i predivni proljetni detalj baste u Banja Luci

photo_2016-03-17_07-55-28

5. Iz kupovine

Pogled u frizider ce nam uvijek pokazati istinu. Kazu da jedemo zdravo onoliko koliko zdravih stvari imamo u nasem frizideru i da kad je frizider u pitanju vrijedi ona stara “daleko od ociju…”. Izazovima je tesko odoljeti, ako je kolac u frizideru, pojedemo ga, ako ga nema uzecemo jabuku. Slazete li se?

DSC_0003

Ugodan i lijep vikend svima!

3 odgovora na “Pet detalja”

  1. Od svih lepih detalja bih izdvojila poslednji, pogled u frižider 😀 U pravu si to za kolač, kao da šalje signale “pojedi me”.. Kad ga nema, dobra je i jabuka ili (kod mene češće) pomorandža..

  2. Ovo za frizider je detalj za sva vremena. I ne vazi samo za frizider, nego za sva mesta gde ostavljamo ili krijemo hranu. Ja sam se bas tako i odvikla od slatkisa – jednostavno ih u kuci nema, a onda jednog dana samo prestanu da vam se jedu, ukus se promeni potpuno na slano.

Komentari su onemogućeni.