dry-under

Ako imate mali balkon znate da je na njemu tesko istovremeno imati i stolic za kojim se ljeti moze popiti kava ili solja caja i stalak za susenje vesa. Kada susimo ves nema mjesta za nista drugo, a i kada ne susimo ves, stalak zauzima mjesto, smeta i moramo priznati nije najljepsi ukras na balkonu. Za to su se pobrinuli prakticni Skandinavci, pored sto je rjesenje prakticno i funkcionalno, napravljeno je od kvalitetnog materijala, a ujedno i jako elegantno i lijepo izgleda.

Dryunder je ime visestruko nagradjivanog stola za balkon koji ima ugradjeni stalak za susenje vesa i koji je dobro sakriven kada ga ne koristimo. Ploca stola se moze podici cijela ili djelimicno u zavisnosti koliko vesa susimo, a ako susimo nesto manje kao sudne krpe, plocu stola ne moramo cak ni skidati. Uz ovaj sto idu i stolice koje se mogu rasklapati, pa ih je lakse skloniti kada sto koristimo za susenje vise vesa.

dryunder_bord_m_t_rresnor_under_teak

PROCITAJ TAKODJE 6 simpaticnih stvari za balkon

PROCITAJ TAKODJE Balkoni su u modi

dryunder_bord_m_t_rresnor_under_teak_-_www.dr_mmeliv.dk

Mene je ova ideja odusevila. A vas?

Photo kredit 1-3

2 odgovora na “Fantasticno rjesenje za male balkone”

  1. Ovako nesto bi meni trebalo samo sto ovdje ne mogu da stavim ni pola vesa koji ja sirim. Meni bi trebala neka veca varijanta :-). Kad smo kupili stan cinilo mi se da cemo srediti balkon za sjedenje i uzivati na njemu jer smo do tada zivjeli u bas malom stanu od 32 m2 i to bez balkona. Danas on sluzi za sve sem za sjedenje a najvise za susenje vesa i skladistenje osusenog vesa koji nije ispeglan jer sam ja odlucila da se ves koji nije ispeglan ne unosi unutra i od tada stalno vodim bitku sa brdom vesa :-). Zimi na balkonu bude i bure sa kiselim kupsom a tu je i kutija sa igrackama koje ne mogu da stanu u ormaric za igracke pa smo morali da obezbijedimo jos smjestajnih kapaciteta.

Komentari su onemogućeni.