Gumica za vezanje kose od koje ne boli glava

7833438-28buspix2-sophie-tvedejpg

Kada je Sophie imala devetnaest godina iritirana gumicom za vezanje kose koja je cupala i od koje ju je boljela glava dosla je na ideju da napravi nesto novo sto ce je rijesiti svakodnevnih problema vezanja kose od ni manje ni vise nego spiralnog kabla za telefon. Tako je dobila neobicnu prilagodljivu gumicu koja niti je cupala kosu, niti imala metalni dio u koji se kosa zapetljavala, a sto je najvaznije od koje nije bolila glava. Danas Sophie ima 21 godinu i vlastitu firmu, a novine u Danskoj opisuju je kao milionera. Njene gumice u zivim bojama prodaju se u 40 zemalja pod imenom Invisibobble.

PROCITAJ TAKODJE 12 nacina do zdravije kose

Single_Black

Kada joj je ideja za ovu gumicu sinula u glavi, bila je na predavanju i zapravo je tu i odrezala spiralni kabal za sto je platila i kaznu na fakultetu, a novac za proizvodnju prvih gumica je zajedno sa svojim momkom zaradila na studentskom poslu.

PROCITAJ TAKODJE Bojenje kose na zdraviji nacin

Photo kredit 1, 2

2 odgovora na “Gumica za vezanje kose od koje ne boli glava”

  1. Zanimljiva ideja, ali meni, iskreno, ne izgledaju lepo. Doduše, ne znam od kog su materijala tačno napravljene a i ne volim da vezujem kosu, ali zato volim dobre poslovne ideje i tvoje postove.

Komentari su onemogućeni.